TOEFL®

TOEFL®

Ce inseamna testul TOEFL iBT ?

Testul TOEFL iBT măsoară capacitatea dumneavoastră de a folosi și a înțelege limba engleză la nivel universitar. Și va evaluează cât de bine controlati ascultarea, citirea, vorbitul și scrierea, pentru a efectua sarcinile academice.

Cine poate da testul TOEFL

Mai mult de 27 de milioane de oameni din toată lumea au luat testul TOEFL pentru a demonstra competențele în limba engleză. În medie, competentele in limba engleză variază între intermediar și avansat. Elevii care opteaza pentru a studia la o instituție de învățământ superior în limba engleză, programe de admitere in limba engleză, sau pentru profesori sau administratori care doresc să urmărească progresul elevilor sau angajatilor, sau pentru cei care aplică pentru vize

Ce materiale de pregatire pot folosi pentru testul TOEFL iBT ?

ETS oferă o varietate de materiale de pregătire plătite și gratuit pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru testul TOEFL. Urmariti videoclipul nostru, TOEFL ® Resurse: O privire de ansamblu pentru studenți pentru a afla despre instrumentele de la ETS, care vă pot ajuta să se pregătească pentru testul TOEFL.

Cat costa testul TOEFL?

Testul TOEFL iBT ®, administrat prin intermediul internetului, este o parte importantă a călătoriei dumneavoastră de a studia într-o țară vorbitoare de limba engleză. În plus față de test, Programul ETS TOEFL va oferă instrumente și ghiduri pentru a va ajuta să va pregătiti pentru test și sa va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră în limba engleză

Cum ma inscriu pentru testul TOEFL iBT ?

Va puteti inscrie online, prin telefon (compltati formularul inainte de a suna) la 1-800-468-6335 sau 1-443-751-4862, sau prin E-mail.

Pentru inscrieri click aici

Search